Како до стегнати стомачни и кога немаш кондиција?

Не можеш да ги искачиш скалите без да ти се пружи јазикот до земја?! Мислиш дека срцето ќе ти откаже ако малку повеќе се замориш?! Сакаш да бидеш фит, но недостатокот на кондиција сериозно те демотивира?!

Сѐ ни е јасно! Да се дојде до убаво тело е тешко, а вежбањето е уште потешко и бара пот и труд. Но, не и кога имаш помош! Она што ти треба, за да ти ги стопи масните наслаги, да ти даде енергија и кондиција е Dr. Viton CLA!

Време е да престанеш да се излежуваш како морж и да бараш изговори за салото околу стомакот, задникот и нозете!

Две капсули дневно природна конјугирана линоленска киселина (CLA) те делат од убаво обликуван стомак, зајакнати нозе и супер фит фигура!

Дали знаеш дека масните клетки се зголемуваат во обем 4 пати пред да се поделат?

Сите имаме стомачето кое го мразиме и кое рипа кога ќе облечеме фустан. Или пак, раце кои мора да ги сокриеш под долги ракави дури и во лето. Тие се составени од бели масни клетки кои во најголем состав се липидни капки. Овие клетки се групираат и го создаваат масното ткиво кое кај просечна возрасна личност има тежина од 13.5 кг и содржи 30 милијарди масни клетки.

Со секое накачување телесна тежина, масните клетки се зголемуваат во обем 4 пати пред да се поделат и размножат. И додека да трепнеш – салото околу стомакот заличува на автомобилска гума!

Што ќе се случи ако не преземеш ништо во врска со твоето тело?

Освен што нема да ти се допаѓа она што го гледаш во огледало, ризикуваш да го разболеш своето срце. Масните наслаги не се таложат само околу стомакот, задникот, рацете и нозете. Ќе се сместат и на ѕидовите на крвните садови, па го намалуваат дотокот на крв што треба да стигне до срцето. Срцевиот мускул се оптеретува кога нема доволно крв и работи со посилен капацитет. Тогаш може да дојде до покачување на крвениот притисок, срцев удар и ослабување на срцевиот мускул.

Како функционира CLA – конјугираната линоленска киселина?!

Dr. Viton CLA претставува природен производ кој поттикнува хемиски процеси во телото што ги будат овие наталожени масни клетки и учествува во нивното разбивање и уништување. При тој процес, се создава и ослободува енергија, која ти е неопходна за физичка активност.

Што добиваш ако пиеш Dr. Viton CLA?

Енергија во плус, сало во минус! Па нема да ти биде мачно да ги искачуваш скалите, да трчаш и вежбаш, да си попродуктивен и поактивен, а и ќе се чувствуваш поубаво.

Во исто време, салото околу стомакот ќе го снемува. Со помош на Dr. Viton CLA и нејзиното својство на топење на мастите, нема да ти треба толкав труд, а мускулите веднаш ќе почнат да се отцртуваат и тонираат.

Дозволи Dr. Viton CLA да биде твоја мотивација за пофит тело, енергија и кондиција!

Dr. Viton CLA можете да го нарачате онлајн:
https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton CLA може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)