Како да ги организирате вашите шминки

Љубител сте на кармини, сенки, пудри и самата магија што шминката може да ја направи со лицето на еден обичен човек, па опсесивно се фрлате во купување на нови и нови мејкап елементи, сѐ додека веќе немате каде и како да ги сместите? Еве неколку идеи за вашето мејкап катче.

maxresdefault 17-Great-DIY-Makeup-Organization-and-Storage-Ideas-1 17-Great-DIY-Makeup-Organization-and-Storage-Ideas-1-620x466 17-Great-DIY-Makeup-Organization-and-Storage-Ideas-2-620x463 17-Great-DIY-Makeup-Organization-and-Storage-Ideas-2-620x826 17-Great-DIY-Makeup-Organization-and-Storage-Ideas-3-620x577 17-Great-DIY-Makeup-Organization-and-Storage-Ideas-4-620x413 17-Great-DIY-Makeup-Organization-and-Storage-Ideas-13 17-Great-DIY-Makeup-Organization-and-Storage-Ideas-14-620x931 17-Great-DIY-Makeup-Organization-and-Storage-Ideas-15 53a072fe61462_-_cos-05-makeupstorage-de 95c200653557b35813097e65be673e75 484 780 1552 2101 3981 VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W BRITKIT002_2575-645x644 DIY-makeup-storage11 glittervasecrafttutorial-5 makeup-hanger-for-your-bathroom-682x1024