Празнично со познатите модели на Инстаграм

Некој ужива во зимски спортови на снег, а некој ја дочекува Новата Година на сонце во купачи. Друг пак,прави комбинација од двете. Како и да е, познатите манекенки и лица од модната сцена патуваат и одмараат со стил и секако, секој детал го споделуваат на Инстаграм

Tim Blanks
Tim Blanks
The Coveteur
The Coveteur
Scott Lipps
Scott Lipps
Natasha Poly
Natasha Poly
Mara Hoffman
Mara Hoffman
Jourdan Dunn
Jourdan Dunn
Joan Smalls
Joan Smalls
Isabeli Fontana
Isabeli Fontana
Giovanna Battaglia
Giovanna Battaglia
Erin Cullison
Erin Cullison
Devon Windsor
Devon Windsor
Claire Distenfeld
Claire Distenfeld
Chanel Iman
Chanel Iman
Caroline de Maigret
Caroline de Maigret
Behati Prinsloo
Behati Prinsloo
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio