Фантастични полици за книги за љубители на пишаниот збор

За сите оние кои како вода во очите ги чуваат своите омилени дела и омилено време од годината им е големиот попуст на книги во книжарниците, нормално е да посакувате соодветно место за вашето „мало“ авантуристичко богатство.

wheel america-645x967 blue books-hanging headboard1-645x805 honeycomb3-645x430 low-shelf-645x484 pins-rack scrap-wood shelf-liner-645x967 shelves tree6-645x873 triangle-645x967 typographic-645x291