Фантастични начини за уредување на мал простор

За оние кои ја имаат таа привилегија во ова време да си дозволат да живеат сами, небото е граница кога станува зборза уредување на домот. И воопшто не треба да ве плаши што немате 125м2 простор за уредување, бидејќи вистинската уметност е да направите ремек дело од само неколку метри квадратни.

Овие фотографии можеби ќе ве инспирираат нешто да додадете, нешто да одземете или да најдете креативно решениe за што поголемо искористување на просторот.

interior-design-new-york-6-645x967 IkeaSmallSpace everygirl_fizz_2-645x921 e41cd1584c0e1ae4a11ab2240f1d9cfb beentertaining Attic_Home-645x475 assets 101311145.jpg.rendition.largest 2608405-645x483 1332e5031da0efd742c4b61ad8673302-645x883 518e984974c5b62b5c00013d._w.540_ 508f08f8d9127e2f10000252._w.1000_h.1000_s.fit_ 6a00d8358081ff69e2017c32a2017a970b-800wi-645x967 3Freimuth 1557233-645x430 openshelving Office-area Maximized-using-layout main.original.980x550-645x446 main.original.585x0-1