Доколку страдате од алергија на полен…

Иако траат само околу една седмица, настинките и грипот знаат да ни го парализираат светот и да нè направат да се чувствуваме беспомошни. Не чекајте уште еден пропаднат викенд, не чекајте ниту ден повеќе. Затоа задолжително, во сезоната на грипови и вируси препорачуваме моќна комбинација директно од природата: белината на маслото од лук, острината на куркумата-куркуминот и моќта на жен -шенот. Овие три суплементи ќе го чуваат вашето здравје и ќе дозволат вистински да уживате во зимата.

СУПЕР МОЌНО ТРИО ПОСИЛНО ОД НАЈСИЛНИОТ АНТИБИОТИК

Жен шенот во комбинација со другите две

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

 • Го штити срцето
 • Делува против дијабетес
 • Го стимулира растот на косата
 • Ги чисти акните
 • Го лекува атлетското стапало
 • Совршено решение за оние со осетлив нос

Многумина не можат да го поднесат мирисот на лук, па затоа и често избегнуваат да го користат, а сакаат да уживаат во неговите бенефити. За да го консумирате овој природен лек, има само уште еден лек – маслото од лук како 100% природен суплемент со кој ќе ги внесувате сите позитивни компоненти кои ќе му помогнат на вашето здравје. 100% природен антибиотик, антиоксидант со антивоспалителни и антибактериски дејства, маслото од лук го стимулира имунитетот, го заштитува организмот од настинки и грип и помага при лекување на главоболки.

Природен антибиотик кој го штити организмот од развојот на габи и бактерии кои се причинители на многу респираторни и стомачни болести. Маслото од лук е најдобриот „чувар на срцето“.

Куркума (Curcuma longa) позната како лек за 1000 болести е вид растение, член на фамилијата ѓумбир (Zingiberaceae), чиј што ризом, односно подземен корен содржи активни состојки – куркуминоиди – како што се куркуминот, деметоксикуркуминот и биздеметоксикуркуминот, на кои им се припишуваат мноштво здравствени придобивки.

San Sebastian TURMERIC Curcumin овозможуваат концентриран внeс на активната состојка куркумин во организмот, за оптимални резултати во превенција и борба со споменатите состојби, бидејќи во својата природна форма, ризомот од куркума содржи мала концентрација на куркумин. San Sebastiаn TURMERIC Curcumin содржи и пиперин (BioPerrine) – активната состојка на црниот бибер – којшто ја зголемува апсорпцијата на куркуминот во организмот и до 20 пати повеќе. Дел од медицината со векови наназад и денес… Најсилен имуностимулатор, Природен стимуланс за половите нарушувања кај мажите и жените, Помага за надминување на импотенцијата…

 • го подобрува расположението и го намалува стресот
 • го зголемува имунитетот, се бори против бактерии и вируси
 • го подобрува помнењето и концентрацијата
 • помага при намалување на телесната тежина
 • jа зголемува енергијата
 • ја подобрува работата на белите дробови кај пушачи
 • делува антиканцерогено, го запира растот на туморите
 • ја зголемува плодноста