Zechstein магнезиум – најквалитетен природен магнезиум во светот!

Ако сакаш да живееш слободно без досадните грчеви и без секојдневните епизоди на напнатост и стрес, тогаш треба уште сега да дознаеш како да го набавиш најквалитетниот природен магнезиум во светот, познат под името Zechstein магнезиум.

Многу одамна, пред околу 250 милиони години во северозападниот дел на Европа, блиску до Виндам во Холандија, постоело таканареченото Zechstein море.

Ова море наликувало на езеро со концентрирана солена вода налик на денешното Мртво море, но било активно милиони години пред развојот на индустријата и пред да започне интензивното загадување на водите…

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Со текот на годините древното море постепено исчезнало, но за среќа длабоко во пазувите на земјата останале бесценетите депозити на најчистиот магнезиум во светот…засекогаш засолнети од загадувачите на модерното време.

На ова место денес е лоциран светски познатиот рудник Zechstein, и е синоним за најквалитетен природен магнезиум во Светот, во својата најприродна и најчиста форма, гарантирано без онечистувања од тешки метали.

Dr.Viton Magnezan gel е брзо апсорбирачки гел за надворешна употреба кој содржи 100% оригинален Zechstein магнезиум хлорид во комбинација со други минерали во трагови од  Zechstein рудникот во Холандија.

Природната форма на магнезиумот обезбедува брза абсорбција и брзо продирање на магнезиумовите јони до клетките, со што се гарантира брзото и ефикасно дејство на гелот.

Dr.Viton Magnezan gel брзо и лесно се нанесува на кожата и помага при:

  • грчеви и затегнатост во мускулите
  • зголемена потреба за магнезиум
  • нанесен директо на болното место многу брзо ја отстранува болката
  • ја отстрнува напнатоста и стресот
  • го намалува заморот и изнемоштеноста

Ако сакаш да живееш слободно без досадните грчеви и без секојдневните епизоди на напнатост и стрес, тогаш уште сега пробај го Dr.Viton Magnezan gel!

Пробај уште денес!
Направете брза онлајн нарачка – https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-gel/

Магнезан Гел може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на Cosmo – Tinex, dm – дрогерии сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)