Заменете ги црвените рози со интересен букет оваа година! Инспирирајте се!

Деновите на студениот јануари на големо задоволство ги оставаме зад себе и полека почнуваме да чекориме во месецот на љубовта. Иако, по правило би требало секој месец да е месец на љубовта, ситно ги броиме деновите до 14ти февруари, па еве и некои интересни и креативни начини да ги замените црвените рози со нешто покреативно.

FlowerFavors_645x430 FlowersWithNames_645x430 ChambrayRibbion_645x645 BoutonnierePosy_645x430 BlackCardstock_645x645 WrapperPaperFlowers_645x430 TissuePaperWrap_645x645 RecycledBlooms_645x430 PinkVelcroBouquet_645x430 PatternedPaperWrap_645x430 NotedWrappedFlowers_645x430