Заборави на болката во зглобовите! Dr.Viton Krillax може да ти помогне!

Се будиш наутро и повторно се чувствуваш неподвижно, имаш закоченост во зглобовите, чувствуваш топлина, болка, оток…веќе подолго време се мачиш со истите симптоми и јасно ти е дека лековите против болка се уште те немаат излечено…

Свесен си дека таквите лекови  не би требало да ги користиш засекогаш затоа што имаат многу несакани ефекти…

Ако се прашуваш дали има безбедно и природно решение кое ќе ги намали симптомите на остеоартритисот, кое те мачи веќе подолго време – Ние го имаме одговорот!

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Dr.Viton Krillax е висококвалитетен додаток во исхраната  кој содржи квалитетно крилово масло,кое е богат извор на омега 3 масни киселини во комбинација со фосфолипиди,холин и астаксантин.

Dr.Viton Krillax

  • Ја намалува болката која е предизвикана од воспалителните процеси во телото, особено во зглобовите
  • Ја зголемува подвижноста на зглобовите,
  • Безбеден е за употреба и не предизвикува штетни несакани ефекти
  • Има силно противвоспалително и антиоксидансно дејство
  • Претставува богат извор на омега 3 масни киселини,во комбинација со фосфолипиди,астаксантин и холин

Криловото масло е познато по своето силно противвоспалително дејство. Тоа се должи на присаството на омега 3 масните киселини кои во криловото масло се наогаат врзани со фосфолипиди.

Фосфолипидите ја зголемуваат биоискористливоста на омега  масните киселини во телото,и им помагаат побрзо и полесно да стигнат до местото на нивното делување.

Криловото масло содржи и розово-портокалов пигмент наречен астаксантин кој освен што има силно противвосплаително дејство има и антиоксидансно дејство.

Астаксантинот е неверојатно силен антиоксиданс кој ги заштитува сите клетки во нашето тело од штетното дејство на слободните радикали, а има и силно антиинфламаторно дејство.

Во една науча студија во која учествувале 90 лица со хроничен воспалителен процес,било покажано дека секојдневното земање на криловото масло во количина од 300 мг на ден, за само еден месец го намалило инфламаторниот маркер и до 30%.  Во оваа студија било докажано и дека криловото масло ја намалило неподвижноста, и болката кај пациентите со реауматоиден и со остеоартритис.

Во студија спроведена на 50 возрасни лица со умерена болка во коленото, било докажано  дека земањето на крилово масло во период од 30 дена,значително им ја намалило болката и кога стоеле и кога спиеле а итовремено им ја зголемило и подвижноста.

Поради способноста на криловото масло да го намалува воспалението, со негова редовна употреба вообичаено од 2 до 3 месеци,може да се намали и болката во зглобовите, но и другите симптоми  на артритисот,кои се последица од зголемен воспалителен процес.

Криловото масло добро се поднесува, но луѓето алергични на морска храна не би требало да го користат.

Внимателни со употребата на криловото масло треба да бидат луѓето со нарушено крварење. И оние лица кои користат лекови кои го зголемуваат ризикот за крварење како аспирин,варфарин,ибупрофен,лук итн.

Криловото масло не смее да се зема две недели пре или после операција.

Dr.Viton Krillax сега е достапен е во во аптекитe на:  Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети и во други подобро снабдени аптеки, како и во дрогериите на dm и Cosmo – Тинекс.

Можеш да го нарачаш и онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-krillax/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )

Dr.Viton Krillax може да ти го доставиме и на твојата домашна адреса со брза пошта!