За БЕЛИ ЗАБИ не ти е потребно само добра паста, туку и ДОБРА ЧЕТКА за заби!

Си размислил/а каква четка за заби користиш и кога последен пат ја имаш променето… Додека упорно бараш паста која ќе ти ги избели забите, посвети исто толку време и на ЧЕТКАТА за ЗАБИ бидејќи е исто толку важна.

Nuа Nuа – ЧЕТКАТА за ЗАБИ е посебно дизајнирана со исклучително тенки влакна. Тие се 10 пати потенки и се со помеки влакненца од обичните четки за заби. Благодарение на своите тенки влакна четката за заби продира длабоко меѓу забите чистејќи ги темелно, а во своите влакна има вградено активен јаглен со антибактериско дејство за двојна заштита на вашите заби која ја прави најдобра четка за заби со активен јаглен.

Во споредба со други четки, налик и двете четки имаат сличен облик. Најголемата разлика е во влакненцата бидејќи тие содржат активен јаглен. Бенефитот на ваквите четки за заби е во моќноста да ги зароби бактериите во влакненцата и да ги уништи.


Ефектот на четката за заби е поголема доколку се користи со паста која содржи активен јаглен. Начинот на која таа функционира е тоа што и е потребно „дополнување“ со активен јаглен преку паста со активен јаглен. На тој начин самата четка се „активира“ и има поголем ефект при четкањето на забите.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Затоа покрај Nuа Nuа – ЧЕТКАТА за ЗАБИ со АКТИВЕН ЈАГЛЕН, ви препорачуваме користење и на ПРЕМИУМ ПАСТА за ЗАБИ Nuä Nuä со активен јаглен.

Заедно со четката за заби се совршена комбинација кои се надополнуваат за природно и ефикасно белеење на забите. Но исто така оваа комбинација на паста и четка врши детоксификација и ги уништува бактериите во устата кои предизвикуваат ЛОШ ЗДИВ. Промовира добро орално здравје и одржува здрава рН во вашата уста, помагајќи да се намалат факторите што предизвикуваат кариес и заболување на непцата.

 


Пробај уште денес!

Направи брза онлајн нарачка на Nuа Nuа – ЧЕТКАТА за ЗАБИ: https://alfalab.mk/proizvodi/nua-nua-cetka-za-zabi/

Направи брза онлајн нарачка на ПРЕМИУМ ПАСТАТА за ЗАБИ Nuä Nuä: https://alfalab.mk/proizvodi/nua-nua-pasta-za-zabi/

Nuä Nuä пастата и четката за заби можете да ја набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Тинекс, во Супер Тинекс маркетите и во сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)