Вежбајте со Miranda Kerr

Ако веќе не го пробавте фантастичното смуди на Miranda Kerr со спирулина, да го направите тоа уште денес. А со што да ја комбинирате неверојатната енергија која ќе ви ја даде истото? Па, се соодветни вежби секако. Какo ангелот на Victoria’s Secret го добива тоа тело? Која е нејзината дневна рутина?

Повелете: