Спирулина и Миранда Кер: симбиоза на здравјето и убавината

Негувајте ја својата убавина по стапките на фантастичната Миранда Кер.
За здрав дух, ментално здравје и совршено тело, ангелот на Victoria’s Secret секојдневно користи спирулина, во комбинација со мака и акаи бобинки.

• Кокосова вода
• ½ чаша бадемово млеко
• 1л акаи бобинки во прав
• 8-10 таблети (здобени) SPIRULINA SAN SEBASTIAN
• 1л. какао
• 1л. растворени капсули NATURE ESSENTIAL мака
• 1л. Чиа семки