Идеални детали за венчавки во зима

Сонувавте за голема бајковите венчавка со човекот од вашите соништа? Па, има ли нешто побајковито од свежината на белиот снег? Ако решивте судбоносното „ДА“ да го кажете во зима, тоа може да биде идеална прилика за токму таква бајковита венчавка. Еве моменти од неколку такви прекрасни, заносни идеални венчавки кои се уникатни, романтични и шик истовремено

flannel- furr-coat furr-shrug red-cardigan red-cape pop-of-red greay-dress red-tights1 Screen-Shot-2014-12-12-at-3.01.28-AM1 shrug-645x967 AshleyWill-MaraVillaGardens-Mariannew-0107900x-645x967 blanket blazer1 blue-sequins-645x969 cape1 coat Cozy-Winter-Bride-600x819