San Sebastian Turmeric – Curcumin природен производ кој може да ја отстрани болката во твоите зглобови!

Се будиш наутро и повторно имаш закоченост во згобовите, чувствуваш топлина, болка, оток…веќе подолго време се мачиш со истите симптоми.

Смачено ти е од пиење на лековите против болка, зашто тие досега ти понудиле само привремено решение, и свесен си за можните несакани ефекти.  Посакуваш да постои природно и безбедно решение, и добрата вест е дека постои!

Сигурно досега си слушнал за куркумин, жолтиот пигменткој е состојка на куркумата, но дали знаеш дека:

  • Куркуминот може да помогне во борбата со артритисот, без страв од несакани ефекти!
  • Куркуминот има силно противвоспалително и антиоксидансно дејство докажано со многу научни студии!
  • Куркуминот ефикасно го намалува воспалението и отокот во зголобовите, и ја отстранува болката!
  • Куркуминот има занемарливо ниска цена во споредба со конвенционалните лекови!
  • Куркуминот делува најдобро ако се зема истовремено со екстрактот од црн бибер – пиперин!

San Sebastian Turmeric – Curcumin содржи висококонцентриран екстракт на куркумин, во комбинација со пиперин, кој ја зголемува биоискористливоста на куркуминот во организмот и овозможува да почувстваш максимален позитивен ефект!

Ревматидниот артритис, е болест која не смееш да ја игнорираш, доколку не ја ставиш под контрола воспалението може да доведе до уништување и деформирање на зафатените зглобови!  Постојаната болка може да те спречи во вршењето на секојдневните обврски и значително да го намали квалитетот на твојот живот!

Но за среќа сега знаеш дека постои природно и безбедно решение!

Направете брза онлајн нарачка – https://alfalab.mk/proizvodi/kurkuma/

San Sebastian – Куркума (Turmeric) може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на Cosmo – Tinex, dm – дрогерии сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)