Подобар дигестивен систем

Го подобрува варењето на храната и работата на дигестивниот систем, и ја обновува цревната флора.

Спирулината е 95% сварлива бидејќи има меки ѕидови. Луѓето што користат спирулина може веднаш да приметат подобрување при варењето и празнењето на цревата.

Ги потиснува лошите бактерии e-coli и Candida, а ги стумулира добрите бактерии како lactobacillus и bifidobacteriа кои се добри за флората .

Lactobacillus бактеријата во цревата делува на три начини : подобро варење и абсорбција на храната, штити од инфекции и го подобрува имунолошкиот систем. Спирулина ги прочистува цревата и помага при тврда столица и хемороиди.

ПРОДАЖНИ МЕСТА:
Еурофарм Аптеки, Виола Аптеки, Галениум Аптеки, Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

НАПРАВЕТЕ БРЗА ONLINE НАРАЧКА:
https://alfalab.mk/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Направете телефонска нарачка секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот.
Телефон за нарачки: 02 3218 821
(Достава до домашна адреса со брза пошта)