Направи сам : Украсен новогодишен венец

Кретивен новогодишен украсен венец за на врата од ролни тоалет хартија. Буџет: 0 денари

Потребен материјал:

  • ролни тоалет хартија
  • боја
  • ножици
  • украси  и многу креативност

paper-roll-christmas-wreath01paper-roll-christmas-wreath02paper-roll-christmas-wreath03paper-roll-christmas-wreath04paper-roll-christmas-wreath05paper-roll-christmas-wreath06paper-roll-christmas-wreath07Paper Roll Christmas Wreath