Мултивитамините YAYA Bears за среќно детство

Вашето малечко не може да изеде толку многу овошје колку што му е потребно за да порасне силно и здраво.
Најважните витамини за неговиот правилен раст и развој се’ сега во форма на превкусни гумени мечиња кои покрај тоа што ќе ужива додека ги јаде од истите ќе ги добие сите најважни витамини кои ги содржат овошките кои се најважни за децата кога започнува првиот најактивен период во нивниот живот, првите лудории, првите игри со другарчињата, првите криенки…

image007

Мултивитамините YAYA Bears се вистинскиот избор за безгрижна детска игра на вашето најмило.

Продажни места на производите на NATURE ESSENTIAL:

  • Во сите аптеки на ЕУРОФАРМ
  • Во сите КОСМО – ТИНЕКС ДРОГЕРИИ и во сите подобро снабдени аптеки низ  Македонија.

Производите на NATURE ESSENTIAL може да ги нарачате на телефонскиот број 02 3218 821 и истите да ви бидат доставени на Вашата домашна адреса за најдоцна 48 часа.