Креативноста на еден ученик на кој му било многу здодевно на час

Здодевноста на часовите може да биде креативна . Овој ученик кој не’ уживал на часовите и предавањата уживал во неговата комбинира уметност. Неговите цртежи се комбинација од неговиот талент за цртење, дел од неговата ужина & „грицки“, ситни парички, остатоци од наострен молив, и се што може да се најде во училишната чанта на едно палаво момче.

zdodevnost