Направи сам: Колоритни саксии во вашиот двор од стари гуми

Старите гуми кои само собираат прав во вашата гаража со мал труд и многу идеи може да бидат вашето ново дизајнерско парче во вашиот двор, во вашата градина. Нека бидат колоритни во силни бои кои ќе ве радуваат секој пат кога ќе ги видите бидејќи ќе бидат ваше дело,  ваша уметност, моден додаток за вашата градина.

Уживајте во овој креативен проект 

recycled-tires-garden-planter-collage