Како да ја обновиш енергијата и да го намалиш заморот?

Уморен си и немаш енергија? Сакаш ли во ова лудо секојдневие натрупано од работа и обврски да имаш сила и елан се да правиш без силење и напор? Иако можеби во моментот скептично одмавнуваш со главата и мислиш дека е невозможно, докажано е дека постои природен суплемент кој “ќе те дигне на нозе и ќе ти го уклучи телото на максимум“.

Има начин како правилно да ја формираш и насочиш енергијата за да се чувствуваш добро и да функционираш совршено.

Неповторлива понуда на Vitamin C Serum за 590 ден. + Подарок CLINOX

ЗА ДА НАПРАВИТЕ НАРАЧКА КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Научните истражувања недвосмилено покажуваат дека СПИРУЛИНАТА  е природна состојка која безбедно и брзо го буди најдоброто во твојот организам. Благодарение на моќниот и уникатен состав на минерали и витамини, СПИРУЛИНАТА претставува моќна поддршка на целокупниот имун систем и создава силна потпора на телото да се соочи со сите дневни предизвици – од работа, обврски, стресни ситуации…

Неподготвеноста на имуниот и целокупниот твој систем да се справи и носи со секојдневниот стрес и неможноста да се избори со заморот, може да доведе до појава на хронични медицински состојби кои со тек на времето, сериозно може да ти го нарушат здравјето. Од ограничена подвижност, чести вирози, до хроничен замор, исцрпеност и слаб имунитет неспособен да се избори ни со обична настинка.

Спирулината – Spirulina San Sebastian има потврдено дејство да ја претвориа енергијата во активна форма, поттикнувајќи ги клетките на создавање на енергија од залихите во организмот, со што го буди целиот организам и создава чувство на енергичност и пријатност.

Спирулината според нејзиниот состав, со право се нарекува суперхрана и е еден од најпопуларните современи додатоци на исхраната. Богата е со нутриенти и на тој начин има огромно влијание на количината на енергија на организмот. Spirulina San Sebastian ги содржи сите есенцијални аминокиселини неопходни на телото, а влијае и на поттикнување на биолошките синтези со кои телото само ги синтетизира неесенцијални аминокиселини.

СПИРУЛИНАТА е суперхрана со високи количина на нутриенти, веќе споменатите протеини  витамини А, Б, Ц, Д, Е и хлорофил. Изобилува и со железо (60%), а содржи и калциум, магнезиум, фосфор, големи количини на бета-каротен кој ги штити клетките. Содржи и есенцијални аминокиселини (гама-линолеинска киселина).

Набави си ја уште денес твојата ДНЕВНА ДОЗА ЕНЕРГИЈА. Доволни ти се 8-10 таблети органска спирулина на Spirulina San Sebastian распоредени пред или по секој главен оброк и дозволи си магичен полет за прекрасен и исполнет ден.

San Sebastian Spirulina производите можете да го набавите во аптеките на: Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети … во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Тинекс и во сите подобро снабдени аптеки.

San Sebastian Spirulina можете да го можете да го нарачате онлајн

https://alfalab.mk/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
*(Достава до домашна адреса со брза пошта)