Глас за „Оскар“… Магдалена Алексовска се закити со ЛАУРЕАТ на Фестивалот „ЕЗЕРСКИ БИСЕРИ“ (ВИДЕО)

Глас за „Оскар“ кој кога го слушате Ви трепери целото тело, а така трепереше сцената и публиката на овогодинешниот престижен фестивал „Езерски бисери“ на кој блескавиот вокал Магдалена Алексовска – Maggie ги изведе “Don’t Rain On My Parade” инспирирана од изведбата на Lea Michelle и “Broken Vow” на познатата Lara Fabian.

Театрална изведба, моќен глас кој одѕвонуваше во салата ги остави без здив жирито и учесниците на
интернационалниот арт фестивал … Уживајте и Вие …

 

Уживајте во изведбите на Maggie…
https://www.youtube.com/channel/UCoMt2K5f1TY7cnMLopPBWkA