Dr.Viton – Serrapeptase брзо и лесно ќе го намали воспалението и болката во твоето тело!

Природен додаток во исхраната со моќни  антивоспалителни својства..

Кога чувствуваш болка и воспаление, сè што сакаш е побрзо да се осободиш од непријатните симптоми.  На дофат на рака ти се многу противвоспалителни лекови кои можеш лесно да ги набавиш и без рецепт, но за жал нивната употреба, особено долготрајна е пропратена со многу несакани ефекти.

За среќа има природно и безбедно решение! Серапептаза е природен протеолитички ензим со докажано противвоспалително дејство кој ја намалува и болката!

Може да се користи краткотрајно за отстранување на видливите симптоми при акутно воспаление, но не покажува несакани ефекти и при повеќегодишна употреба!

Серапептаза се препорачува за намалување на болките, отоците и воспалението при:

 • артритис,
 • болки во коски, зглобови, мускули
 • спортски повреди,
 • истегнати или скинати лигаменти,
 • исчашувања,
 • фибромијалгија,
 • приклештени нерви,
 • карпал тунел синдром,
 • после хируршки зафати,
 • после стоматолошки интервенции

Серапептаза селективно го чисти целиот протеински отпад насобран во твоето тело, и ги разрадува мртвите протеински наслаги.  Со студии е докажано дека таа е посупериорна од другите протеолитички ензими и поефикасно го:

 • намалува воспалението,
 • го повлекува отокот,
 • ја намалува болката,
 • ги чисти крвните садови од наслагите,
 • ја подобрува циркулацијата

Висококвалитетниот додаток во исхраната Dr. Viton Serrapeptase, освен што ќе ти ја намали болката и  воспалението, ќе ја подобри циркулацијата и ќе ги исчисти твоите крвни садови од артеросклеротичните наслаги и тромбови!

Висококвалитетниот додаток во исхраната Dr. Viton – Serrapeptase може да го набавиш многу лесно, не чекај и пробај ја уште денес!

Dr. Viton – Serrapeptase можете да го нарачате онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)