Дезинфицирај го мобилниот, заштити се себе си од инфекции и вируси со Dr. Viton CLINOX

Дали знаеш дека просечно во денот го допираш својот мобилен телефом 2.617 пати? Ако тоа го споиш со истражувањето на Универзитетот во Аризона кое откри дека мобилните се 10 пати повалкани од веце даските, време е ВЕДНАШ да го исчистиш твојот мобилен телефон.

Dr. Viton CLINOX “all in one” производот е антибактериски спреј (специјално формулиран раствор без алкохол) и микрофибер крпа наменета за чистење на екранот и куќиштето на твојот мобилен телефон, кој овозможува дезинфекција и твоја заштита од инфекции и микроби.

Dr. Viton CLINOX е твој нужен сојузник во уништување на вируси, бактерии и микроби, што сакаш да го имаш до тебе, оти докажано функционира како заштита во сезона на настинки, вируси, но и во текот на целата година.

Производот може да го набавите во аптеките на: Зегин, Еурофарм, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и сите подобро снабдени аптеки.
Исто така можете да ги најдете во мобиларите: Ledikom и Megamobile, во Тинекс маркети и на бензиските пумпи на Макпетрол.

Dr. Viton – Clinox можете да го нарачате онлајн
https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-clinox/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
*(Достава до домашна адреса со брза пошта)