Како златото во Dr. Viton – Collagen Golden Mask не дозволува да ти старее кожата?

Замисли да можеш да го стопираш стареењето на кожата на лицето! Да можеш што подолго да го одржуваш во одлична форма – еластично, без брчки и знаци што ги откриваат годините.

Тајната ти ја откриваме тебе!

Природно со тек на годините, кога нивото на влакната еластин се губат, кожата се опушта. Но, користењето злато во твојата “бјути“ рутина може да ти ја зачува еластичноста на влакната еластин и така да го задржиш тонусот на кожата, правејќи ја цврста и затегната.

 Dr. Viton – Collagen Golden Mask  е моќна маска која содржи злато, но и неколку други природни состојки кои нема да дозволат предвремено стареење и пропаѓање на твојата кожа на лицето!

Што му прави златото на твоето лице?

Корисните јони присутни во златото ги стимулираат клетките на кожата, како и нервите и крвните садови, што резултира во стимулација на циркулацијата. Подобрената циркулација за возврат го поттикнува метаболизмот на клетките на кожата и елиминирање на отпадните материи, што резултира со здрава и сјајна кожа. Поттикнатата циркулација ја подобрува и хидратацијата и нивото на влага во кожата, а им обезбедува на клетките доволно кислород и хранливи материи неопходни за блескав сјај.

Познато е дека сувоста на кожата може да предизвика предвремено стареење. Златото во Dr. Viton – Collagen Golden Mask ја ублажува сувоста на кожата и го зајакнува базалниот метаболизам, што дава резултат на помладешки изглед на кожата од вашата реална возраст.  Користењето злато во форма на маска го забавува процесот на пропаѓање на колагенот, кој природно по 25. почнува постепено да се намалува, од кога и почнуваат да се забележуваат несаканите промени. Кога колагенот е на потребното ниво, кожата е цврста, флексибилна и затегната.

Истовремено, златото е со антибактериски, противвоспалителни и антиоксиданти својства, поради што ги обновува клетките на кожата и ги смирува воспаленијата, намалувајќи го развојот на акни и некои кожни алергии.

 

Пробај уште денес! Увери се дека златото во Dr. Viton – Collagen Golden Mask ја ќе ти ја врати свежината на кожата и ќе подари негуван и млад изглед!

Dr. Viton – Collagen Golden Mask можеш да ја купиш во аптеките на  Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Dr. Viton – Collagen Golden Mask можеш да ја нарачаш онлајн на

https://alfalab.mk/proizvodi/collagen-golden-mask

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )