Ако не сте ги погледнале до сега: Филмови за уживање кои ќе ви го стоплат срцето

За студените зимски денови да ги поминете во домашната идила, покрај телевизорот, со омилениот топол пијалок, потребна ви е вистинска занимација. Расположете се, смејте се, па ако треба и заплачете. Направивме избор на филмови кои ќе ви го стоплат срцето во овие студени денови.

Il Gladiatore, Russell Crowe, Joaquin Phoenix

GLADIATOR

2

LOVE ACTUALLY

3

BRAVEHEART

4

MANHATTAN

5

YOU’VE GOT MAIL

6

HITCH

7

THE NOTEBOOK

8

GHOST

9

MAID IN MANHATTAN

10

IT’S COMPLICATED