Зелената кралица – ризница на здрави и неопходни состојки за квалитетен живот

Хлорелата е вид на едноклеточна зелена алга која содржи фотосинтетички пигмент – хлорофил. Се размножувa по пат на фотосинтеза, брзо и ефикасно и при тоа е многу скромна, бара само јаглерод диоксид, вода, сончева светлина и мала количина на минерали.

Здравствените  придобивки  на  хлорела:

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

 • Детоксифицира тешки метали
 •  Го подобрува вашиот имунолошки систем
 • Помага за слабеење
 • Придонесува за помлад изглед
 • Борец против рак
 • Го намалува крвниот шеќер и холестеролот
 • Го подобрува нивото на енергија
 • Помага при варење на храната
 • Ја подобрува Ph вредноста на телото
 • Го штити срцето
 • Природен детоксификатор на тешките метали
 • Придонесува за мозочната благосостојба
 • Корисна е за здравјето на зглобовите и мускулите

Според неколку студии, хлорелата се смета за ефикасна во лекувањето на некои типови на рак, покачен холестерол, хипертензија (висок крвен притисок), синдром на хроничен замор и во зајакнување на имунолошкиот систем и детоксификација на телото.

Можеби ќе можете веднаш да почувствувате некои придобивки, но, најверојатно, ќе потрае еден месец или подолго за вашето тело да се детоксицира. Додека се навикнувате на хлорофилот и детоксикација, продолжете и запомнете дека сето тоа е дел од процесот.