Заборави на болката и воспалените синуси со овој природен ензим

Синусите се шупливи воздушни простори во рамките на коските меѓу очите, позади јаболчници и коските на челото. Тие создаваат слуз, лигава течност која има улога да ја навлажнува носната слузокожа и да ја штити од прашина и загадување. Затнувањето на овие патишта може да предизвика болки и воспалување на синусите.

Кога чувствуваш болка и воспаление, сè што сакаш е побрзо да се ослободиш од непријатните симптоми. На дофат на рака ти се многу антиинфламаторни лекови, но за жал нивната употреба, особено долготрајна е пропратена со многу несакани ефекти…

Решавањето на проблемите со синусите паралелно ќе ви ги решат мачните главоболки, краткото и нецелосно вдишување кое ја попречува работата на срцето и ќе ве ослободат од понатамошни настинки, грип или инфекции, кои многу лесно можат да нападнат.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Посакувате да можете повторно да дишите слободно?

Да ги наполните белите дробови со кислород и сило да воздивнате?

Сакате да легнете без главоболка и да спиете во текот на целата ноќ?

Воспалувањето на синусите и алергиите можe да бидe вистински кошмар и проблем со кој се соочува 1/3 од светската популација! Решението е тука!

Како да познаете дали имате проблеми со синусите?

• Тешкотии со дишењето
• Тешкотии со дишењето низ носот
• Главоболка
• Несоница
• Болка во горните заби на едната или на двете страни на устата
• Болка или притисок зад очите
• Болка или притисок во образите
• Зелен или жолт секрет
• ‘Рчење
• Будење со сува уста, јазик и усни поради дишењето низ устата во текот на ноќта

Доколку се пронајдовте во горенаведените проблеми тогаш проблемите со воспалени синуси се и ваш проблем, но не очајувајте имаме природно решение за вас…

Dr. Viton – Serrapeptase е моќен ензим, познат како ензим од свилената буба или популарно ензим од пеперутка кој за многу брзо време ќе го намали воспалението
и ќе го разгради секретот кој ги загушува каналите во носната шуплина, а со тоа ќе се намали притисокот и болката и ќе можете повторно слободно да дишете.

Dr. Viton – Serrapeptase ПРИРОДНО РЕШЕНИЕ за БОЛНИТЕ и ВОСПАЛЕНИ СИНУСИ!

Dr.Viton Serrapeptase можете да го нарачате онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/serrapeptase

Dr.Viton Serrapeptase можете да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети и во сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)