Трибулус за дефинирани мускули и моќен изглед (за мажи)

Спортистите и бодибилдерите се во постојана потрага по додатоци кои ќе им дадат значајна предност во натпреварувањата и постигнувањето на своите цели, на безбеден начин и без употреба на синтетски анаболни стероиди.

Dr.Viton Tribulus е природен нехормонален препарат и е доста популарен поради фактот дека е исклучително ефективен во зголемувањето на природниот тестостерон во организмот.

Популарен е кај бодибилдерите и помага при зголемување на мускулната маса поради високите нивоа на слободен тестостерон. Што повеќе тестостерон циркулира низ организмот толку е поголем потенцијалот за градење на мускулите. Тестостеронот не само што асистира во растот на мускулите туку и во опоравокот на оштетените мускули и не одржува во анаболна состојба.

Трибулусот поволно делува и врз имуниот и уринарен систем и има диуретски својства. Тоа се постигнува како резултат од релаксација на мазните мускули и зголемување на протокот на крв низ половите органи.

Висококвалитетниот додаток во исхраната Dr.Viton – Tribulus доаѓа во пакување од 30 таблети и истиот  можеш да го набавиш многу лесно!

Пробај уште денес!

Dr.Viton – Tribulus можеш да го набавиш и во аптекитe на: Еурофарм, Виола, Галениум, Бети, во сите други подобро снабдени аптеки, како и во ДМ-дрогериите и Cosmo – Тинекс!

Нарачај го веднаш онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-tribulus/ или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )

Dr.Viton – Tribulus  ќе ти го доставиме на твојата домашна адреса со брза пошта!