Те „вртат“ колената, рацете и секое зглобче… Не е до времето имате друг проблем!

Болката во зглобовите неможе да биде причинета од наглите климатски промени. Секојдневната болка која ја чувстувате во колената е причина поради трошењето на ‘рскавицата, а сето тоа делува директно на зглобовите и тие страдаат.

Докажано нашето тело престанува да ја регенерира ‘рскавицата од кога коските ќе престаната да растат… а тоа е во тинејџерските години… и таа се троши… и троши… и троши, а веќе над 40тата (во некои случаи порано) веќе зглобовите ги трошат своите последни резерви.

Доколку веќе чувствуваш болка во колената, тоа значи дека процесот на трошење на ‘рскавицата е веќе почнат. Значи… ‘рсаквицата е најоптеретениот дел од телот и не се регенерира сама од себе и тоа претставува голем проблем.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Како старееме работите може да одат само на полошо доколку не превземеме ништо… а последиците можат да бидат фатални… деформација и воспаление на зглобовите… оштетување на коските, лигаментите, тетивите… потреба за операција… инвалидитет.

Еве што можеш да превземеш:

Бидејќи нашето тело после одередна возраст не може да ја регенерира рскавицата во зглобовите треба да редовно да ја храниме и негуваме со земање додатоци за исхрана.

MOVENS е НАЈНОВА формула за комплетна нега на зглобовите која во себе ги содржи наjблаготворните и најефикасни состојки во идеален размер и тоа :

  • Глукозамин
  • Хондроитин
  • Kолаген
  • Хијалуронска киселина,
  • МСМ
  • Витамин Ц и витамин Д3

MOVENS таблетите се формула која ќе те ослободи од болките еднаш и засекогаш… формула со која повторно ќе можеш да се движиш со леснотија… Формула што вистински делува…

Направено е испитување на 335 корисници на “MOVENS“ кои користеле една терапија од 24 таблети за 24 денови. 94% од испитаниците почуствувале подобрување веќе по 7 денови. А по 24 денови кај 67% од испитаниците болките и вкочанетоста значително се намалиле, а кај 21% болките исчезнале.

Редот е на тебе! Немој само да седиш и да се жалиш. Ослободи се од маките и придружи им се на многуте среќни корисници на МOVENS.

Dr. Viton МOVENS e клинички докажана формула која ќе те ослободи од болките во колената. Формула која ги штити, внатрешно ги обновува и подмачкува зглобовите. Формула со која повторно можеш слободно да се движиш и да правиш што сакаш.

Пробај уште денес!
Нарачај го твојот МОВЕНС и кажи и збогум на болката во зглобовите!

Dr. Viton МOVENS можете да го нарачате онлајн
https://alfalab.mk/proizvodi/movens/

Dr. Viton МOVENS може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)