Те болат колената, рамената, прстите… Секој зглобче те боли…

Имаме „мелем“ за твојата болка! Со оваа крема ќе заборавиш на болката која не ти дозволува да ги обавуваш и наједноставните активности во денот.

Неможеш да се качуваш по скали, неможеш да уживаш во играта со внуците, неможеш да стоиш на нозе подолго од 5 минути.

Со Dr. Viton – Movens Кремата ќе заборавиш на болката во зглобовите и ќе можеш повторно да функционираш нормално.

Богатиот состав на Dr. Viton – Movens Кремата кој се состои од моќниот Пчелин отров, Арника, Алое Вера, Ѓаволска Канџа, Босвелиа, Див Костен и Витамин Б6 ја прави помоќна од болката .

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Пчелиниот отров претставува спој на повеќе протеини и аминокиселини, веќе докажана состојка за болните зглобови и лек кој сериозно му се спротивставува на АРТРИТИСОТ.

Арниката благодарение на нејзиното антивоспалително дејство, придонесува во ублажување на болката, а дополнително делува на подобрува периферната циркулација со што го решава проблемот кај хронично уморни или народски кажано „тешки нозе“.

Алое Вера која е дел од моќниот состав на Dr. Viton – Movens Кремата има важна улога благодарени на нејзините аналгетски и антивоспалителни својства делува директно на намалување на болката.

Ѓаволската Канџа и нејзините лековити својства се должат во голема мера на присуството на иридоиди и флавоноиди. Таа делува директно со што ја намалува болката и отокот при воспаление на зглобови и ја враќа подвижноста.
Босвелијата ја подобрува циркулацијата кај воспаленијата на зглобовите и ја зголемува подвижноста.

Витаминот Б6 е неговото лековито дејство ќе помогне во целиот процес на намалување смирување на болката и притисокот.

Пробај уште денес! 

Не чекај СТАВИ И КРАЈ НА БОЛКАТА …
Нарачај веднаш на телефонкиот број (02) 3218-821
Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот.

или нарачајте онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/movens-krema/
(Достава до домашна адреса со брза пошта)

Dr. Viton – Movens кремата можеш да ja набавиш во Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на dm и во сите подобро снабдени аптеки.