Спирулина за целото семејство да биде здраво

Барате нешто што ќе го зајакне имунитетот на целото ваше семејство во овие моменти. Барете нешто кое ги содржи сите неоходни, витамини, минерали и фитонутриенти кои му се потребни на вашиот имунитет.

Спирулина San Sebastian е моќна алга со повеќе од 100 хранливи вредности и е прогласена за суперхрана. Спирулината содржи 60% протеини, 13% есенцијални минерали како калциум, магнезиум, натриум, калиум, фосфор, цинк и железо, како и цела група витамини и антиоксиданти.

Супер здрав, супер хранлива и супер заштита за целото семејство која го штити од сезонските вируси и настинки. Спирулина е тоа што ви треба вам и на вашето семејство за да го заштитите имунитетот на сите дома од најмали до најголеми.

SPIRULINA SAN SEBASTIAN е ЗАДОЛЖИТЕЛНА во овој период бидејќи е:

• Богата е со протеини кои ја подобруваат функцијата на организмот
• Го зајакнува имунитетот благодарение на изобилието витамини
• Го штити вашето здравје со помош многуте минерали
• Ќе ве одржи свежи во текот на целиот ден
• Ќе ве заштити од вируси и настинки
• Ќе ви даде енергија за текот на целиот ден

Нарачај ја веднаш!

Само онлајн: https://alfalab.mk/kategorija/san-sebastian/

Или на телефонскиот број: (02) 3218-821
Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)