Се слабее и без пот и диета на овој начин!

Вишокот на масни наслаги е нешто од кое повеќето би сакале да се ослободиме! Не изгледа убаво, а најважно од се ни го загрозуваат здравјето!

Без разлика дали се занимавате редовно со некоја активност, па дури и интензивните тренинзи не секогаш го даваат посакуваниот резултат. 

Не треба само пот! Треба и нешто одвнатре за да почнат масните наслаги да се топат!

Масните наслаги кои се таложеле со години треба двојно толку години за да почнат да се намалуваат, но без грижа бидејќи секогаш има решение. На твоето тело му треба поткрепа од природна киселина наречена конјугираната линоленска киселина или скратено CLA (Conjugated Linoleic Acid) која буквално ги топи масните „залихи“ наталожени на твоето тело од кои со години не можете да се ослободите.  

CLA има 2 важни задачи во твоето тело.

Една од нив е спречување на липо-протеинска липаза која ги спречува ензимите да складираат вишок на неискористените масни наслаги во залихи, наместо да ги пренасочуваат во мускулните клетки. Друга задача е да се стимулира ензимот да согорува маснотии, што директно го спречува ослабувањето на самиот мускул и има анти-катаболен ефект.

Голема предност на овој производ е тоа што го нема тој познат јо-јо ефект, и дека масните клетки „горат“  без диета. Ова е единствен начин да се справиш со масните залихи на критичните места.

И НАУЧНИЦИТЕ докажаа:

Научници од Норвешка извршиле испитување на четири групи на здрави, но гојазни мажи и жени на кои им било дадено по 1000mg и 2000mg CLA на ден.  Сите четири групи покажале значително намалување на масните наслаги на телото и зголемување на чиста мускулна маса. Резултатот е двојно поголем и подобар во двете групи на мажи и жени кои добивале по 2000mg дневно CLA. Исто така, забележано е намалување на маснотиите во крвта и холестеролот во сите групи.

Време е да превземеш нешто! Тело со маснотии е тело со нарушено физичко здравје!

Ќе забележиш промена во твоето тело и изглед со CLA и минимална промена на твоите животни навики!

Не чекај! Здравјето е во твои раце!

Пробај уште денес!

Dr. Viton CLA можете да ja нарачате онлајн:

https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton CLA може да ja набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)