Сакаш брзо до помалку килограми, поголема сила и извајано тело – тогаш не чекај, пробај Гарсинија сега!

Последните истражувања покажуваат дека рапидно се зголемува бројот на лица со прекумерна телесна тежина во светот, и дека речиси половина од нив се обидуваат со безброј методи да да ослабнат.  Ако и ти се соочен со овој проблем и имаш проблем да ги намалиш прекумерните килограми, можеби Гарсинија може да ти помогне!

Гарцинија Камбоџа, е тропско овошје познато и под името Малабар Тамаринд.  Екстрактот кој се добива од лушпата на гарсиниа е еден од најкористените производи за слабеење и топење на  масното ткиво, во повеќе земји во светот.

Ваквото дејство на екстрактот од Гарсинија се должи на присуството на  хидроксицитринска киселина која има сопсобност да го спречува насобирањето на масти во човечкото тело.

Оваа киселина го блокира ензимот кој е одговорен за складирање на мастите во  организмот, и му помага на теото да ги согори мастите и да создаде повеќе енергија. Ако сакаш да ги намалиш килограмите, а истовремено да имаш повеќе енергија, и да си поиздржлив при поголема физичка активност тогаш екстрактот од Гарсинија е за тебе!

Докажано е и дека со редовна употреба на Гарцинија се зголемува и лачењето на серотонин, хормонот на среќата и тоа води до подобрување на расположенито, а истовремено се намалува потребата за храна во стресните ситуации.

Гарсинија Камбоџа е чудо од суплемент, и покажува и многу други полезни дејства со кои може да ти помогне најлесно да стигнеш до помалку килограми, поголема сила и извајано тело!

Гарсинија Камбоџа

  • Ја намалува акумулацијата на масти во телото
  • Ги топи масните наслаги
  • Ги намалува килограмите
  • Го потиснува апетитот
  • Го намалува стресот и комплулсивното јадење
  • Ја зголемува енергијата и физичката издржливост при вежбањето
  • Го зголемува лачењето на серотонин и го подобрува расположението

 Nature Essential Гарсинија Камбоџа ќе ти помогне да се гордееш со своето тело.  Нема што да чекаш, почни да користиш Гарсиниа уште сега!

Направете брза онлајн нарачка – https://alfalab.mk/proizvodi/nature-essential-garcinia-cambogia/

Nature Essential – Гарсинија може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на Cosmo – Tinex, dm – дрогерии сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)