Рачна антицелулитна масажа + Стимулации = Засекогаш збогум на целулитот

Рачната антицелулитна масажа е одличен начин за разбивање на масното ткиво кое е наталожено под кожата, ја подобрува циркулацијата и ја враќа виталноста на кожата. Рачните масажи се ефикасни и пред се безболни. Антицелулитната масажа го намалува дури и најтврдиот целулит и ја измазнува кожата.

Стимулации – Третманот предизвикува масниот слој да изгледа помалку леплив, а кожата станува мазна и нежна. Исто така ја зголемува циркулацијата и лимфната дренажа во таа област. Со ова се елиминира вишокот течност и се подобрува функцијата на клетките. Како резултат на тоа се намалува целулитот или неговото појавување.

Закажете навреме: Салонот за убавина „Шмизличка“ е сместен во Комплексот Порта Влае (Општина Карпош – Скопје)
Закажете термин: 078 210 527