Природен додаток кој ги намалува воспаленијата при синуситис, лузни од акни и атерослероза

Воспалитените процеси во телото може да бидат предизвикани од повеќе причини. Покрај редовните контроли и лекови потребна ви е помош од природата која ќе ви помогне во процесот на намалување на воспалението.

За тој проблем тука е серапептазето кое превентивно, но и по јавување на проблемот има безброј бенефити кај различни типови на воспаленија.

Како избор број еден е кај лицата кои имаат проблем со синуси. Воспалените синуси се проблем во кој серапептазето ја врши својата улога до максимум. Го намалува отокот, главоболката и воспалителниот процес и тоа со умерено и препишано дозирање.

Покрај синузитисот сите типови на хронични воспаленија може да бидат помогнати и намалени благодарение на овој супериорен протеолитички ензим со моќни природни антивоспалителни својства.

Исто така Серапетазата е ензим кој е непријател на лузните предизвикани од акни. Буквално го отстранува – разградува и регенерира мртвото ткиво или лузната од акните, оставајќи го само здравото ткиво на кожата, односно го согорува и отстранува единствено воспаленото ткиво на вашата кожа. Моќта на овој природен ензим во третирање на проблемите со кожата е огромна.

Серапептазата е делотворен при воспаленија во ушите, грлото и носот и секако секаков тип на отоци.  Исто така го нарекуваат и чувар на срцето, се има покажано како делотровен при карпал тунел и проблеми со срцето.

Помага и при хронична инфламација на артериските ѕидови, предизвикувајќи тие да се зацврстат и задебелат.

Исто така што е многу важно да се почитува е и начинот на дозирање кој треба да биде ограничен и контролиран според потребата, но најважно од се е што Серапептазата се дозира на гладно без претходно да земате било каков тип на храна или пијалок.

Специфичноста на овој ензим е што си бара да делува самостојно во наредните 2 часа од неговото земање, затоа било какви пијалоци, храна или грицки ќе ја намалат нековата ефикасност.

Пробај уште денес!

Dr. Viton – Serrapeptase можете да го нарачате онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)