Искористи ја моќта на Magnezan C и победи ги вирусите

При првите знаци на настинка, сакате да се фокусирате на хранливи материи кои ќе ви го зајакнат имунутетот ?! Dr.Viton – Magnezan C ви ги нуди токму двете најпотребни материи во само една кесичка, магнезиум цитарат и витамин Ц.

Магнезиумот е една од бројните основни хралниви состојки на телото, како и на секој од неговите витални органи, токму затоа и му е многу потребен за ефикасна и правилна работа.

Магнезиумот помага во претворање на внесената храна во енергија, при тоа и во намалување на заморот и слабост во мускулите, како и подобрување на спиењето. А веќе нам ни е добро познато дека добриот сон придонесува за зголемена виталност на организмот и подготвеност да справува и со најраните знаци на настинка.

Витамин Ц, пак е значаен за многу делови на имунолошкиот систем. Тој помага да се поттикне производството на бели крвни зрнца, познати како лимфоцити и фагоцити, овие природни клетки поткрепени со витамин Ц, ја зголемуваат ефикасноста во заштитата од потенцијално штетните молекули, слободните радикали.

Овие две хранливи материи не се произведуваат самостојно во телото, затоа нивното внесување е потребно да биде континуирано, да бидете подготвенѓи во текот на целата година.

Со препорачаната доза од една кесичка дневно, Dr.Viton – Magnezan C ви ги дава потребните адути за да можете да одговорите веќе и на првото Апчиха!

На здравје, Dr.Viton – Magnezan C!


Dr. Viton – Magnezan C можете да го нарачате онлајн:
https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-c/

Dr. Viton – Magnezan C може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)