Новородени близначиња кои уживаат во релаксирачка „бејби-спа“ терапија

Нов метод за капење на бебиња креиран од  француска акушерка Соња Рошел која веќе 35 години работи со новороденчиња .

Рошел која и самата е мајка на четири деца, ја развила таканаречената таласо-терапија или бејби-спа терапија со која бебињата се релаксираат во топла вода.