Најдобриот начин за „разбивање“ на целулитот e антицелулитна масажа со антицелулитен гел

Само во салонот за убавина „Шмизличка“ при антицелулитна масажа се користи антицелулитен гел со ароматично – тераписки комплекс од природно цедени масла од клек, портокал, чемпрес и витамин Е. Ова е специјален гел кој го спречува и видно го смалува целулитот.

532650_396151683776915_720390784_n(2)

Предизвикува елиминација на вишокот течности и токсини наталожени во организмот и се бори против локалните масни наслаги на кожата. Состојките на гелот на кожата ја враќаат сјајноста, мекоста и еластичноста. Ова масло има и продолжено дејство на смалување на целулитот.

organic-cellulite-treatments

Во последно време масажите стануваат многу значаен фактор во борбата против непотребниот целулит со кој се соочуваат 95% од жените. Антицелулитнте масажи ја подобруваат општата состојба на организмот, доведуваат до релаксација, ја подобруваат циркулацијата, го намалуваат стресот и нервната напнатост и придонесуваат за подабар сон и концентрација.

Anti-Cellulite_Body_Wraps
Закажете навреме: Салонот за убавина „Шмизличка“ е сместен во Комплексот Порта Влае (Општина Карпош – Скопје)
Закажете ја Вашата антицелулитна масажа: 078 210 527

Cellulite-Facts-Exercises-Reducing-Dimpling