Музичка терапија: I fell good – James Brown (ВИДЕО + КАРАОКЕ)

Терапијата со музика е национална и интернационална професија која ја користи музиката како терапевтски метод за луѓето од сите возрасти кои имаат различни физички, психички и емоционални потреби. 

Овојпат со најдобриот хит на сите времиња на Џејмс Браун – I feel good ќе биде Вашиот неделен хит кој ќе ве релаксира и ќе ве исполни со животна енергија.

Задолжително: Постојано кликнете неколку пати на “REPEAT” копчето на Вашиот музички систем, Iphone, mp-3 плеер … & уживајте …, а доколку сте во друштво на Вашите колеги или пријатели изненадете ги со мала караоке забава .  🙂