Како за 1 минута да излупите Калинка ? (ВИДЕО)

Толку вкусни, а толку комплицирани да се извадат малите црвени зрнца од дебелата кора на вкусните Калинки. Со овие две практични видеа Ви откриваме како најбрзо да ја излупите Вашата Калинка на едноставен начин.

Трик бр 1:

Трик бр 2: