Минерал кој и е потребен на секоја мајка

Ден поминат со вашето малечко е ден исполнет со безброј активности, а за тоа треба енергија. Колку пати се имате почувствувано без капка енергија. а вашето малечко штотуку ја започна играта во која сака и вие да учествувате.

За се има решение! Енергичноста на вашето малечко може и вие да ја почувствувате само доколку телото го снабдите со неопходниот минерал збогатен со неопходниот витамин без кои вашето тело се чувствува исцрпено и слабо.

Со дневна доза на Магнезиум збогатена со Витамин Ц енергијата ќе ви се врати како во детството. Магнезиумот е минерал кој е одговорен за секоја функција во нашето тело, а хроничниот замор е еден од првите знаци на дефицит на овој минерал.

Мајчинството само по себе бара многу енергија и на секоја мајка потребна и дневна минерално/витаминска поткрепа.

Мајките немаат многу време за себе , а оваа форма на магнезиум ќе им овозможи брзо, вкусно и лесно дозирање на магнезиум.

MagnezanC на Dr.Viton е кесичка полна со магнезиум и витамин Ц во течна форма.

Брзо лесно го отстранувате горниот дел од кесичката и директно ја пиете течната форма. За неколку секунди течниот магнезиумот збогатен со витамин Ц ќе ја исполни секоја ваша клетка во енергија.


Мајките се херои, на мајките им треба енергија, а MagnezanC на Dr.Viton е најдобриот избор за брзо и лесно дневно дозирање за енергија преку целиот ден со нивните малечки.

Dr. Viton MagnezanC е комбинација на Магнезиум Цитрат збогатен со Витамин Ц во течна форма што претставува едноставен и брз начин на дозирање.

Dr. Viton – Magnezan C можете да го нарачате онлајн:
https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-c/

Dr. Viton – Magnezan C може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)