Јадете лук за здравје и имунитет, но без никаков ефект! Каде грешите?!

Во вашата исхрана е застапен белиот лук кој е здрав, но тоа што лукот го содржи и е вистински здраво за вас неможете да го добиете со јадење на свеж или приготвен лук.

Лукот е богат со алицин – соединение кое ја дава непријатната миризба, но и сите здравствени бенефити кои се препишуваат на лукот, но таа не се ослободува комплетно при обично гризнување на чешнето лук.

Докажано е дека лукот е чувар на нашето здравје и супер имуно-стимулатор, но само доколку на дневно ниво ја внесувате соодветната концентрација на алицин која му е потребно на организмот.

Лукот своите моќни здравствени придовки ги добива преку негова ферментација од бел во црн лук, а при таа ферментација се ослободува моќна антиоксидативна моќ и богатство од алицин – состојка која ќе го зајакне имунитетот инстантно.

Само преку ферментација на лукот може да ги добиете здравствените придобивки од лукот за вашето здравје.

Благодарение на своите моќни и уникатни антиоксиданси кои се ослободуваат при процесот на ферментација вашето здравје ќе биде комплетно заштитено.

Како да го ферментирате лукот?

Тоа се прави при строго контролиран процес, а најлесен начин да дојдете до црн лук и богатство од алицин е преку додаток во исхрана.

Таков додаток е Dr. Viton Alizin – природен додаток во исхраната, инстант зајакнувач на имунитетот, богатство од алицин, а со тоа и богатство од уникатни антиосиданси кои буквално ги „нокаутираат“ слободните радикали.

Alizin на Dr.Viton e супериорен суплемент во чиј состав e богатство од алицин при ферментација на лукот.

Пробај уште денес!

Природно, безбедно и докажано делотворно за твоето здравје и имунитет!

Максимумот од здравствените бенефити на лукот зголемени неколкукратно и без специфичниот и непријатен мирис во служба на твоето здравје!

Dr. Viton Alizin, ферментиран црн лук сега е достапен е во во аптекитe на:  Зегин, Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети и во други подобро снабдени аптеки, како и во дрогериите на dm и Cosmo – Тинекс.

Можеш да го нарачаш и онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-alizin/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот ) dr

Dr.Viton Alizin може да ти го доставиме и на твојата домашна адреса со брза пошта!