Magnezan Neuro на Dr.Viton за подобра меморија и концентрација

Некогаш е многу тешко да се остане сконцентриран, дури и кога тоа е многу потребно. Губењето концентрација може да ви се случи во различни ситуации, на пример додека слушате некакво предавање на факултет или на работа, кога зборовите што ги слушате веднаш ви се лизгаат од сеќавањата и не паметите многу од она што сте го чуле.

Може да изгубите концентрација додека читате или учите нешто важно. Сигурно ви се има случено да останете со часови над книга, а на крај да покажете слаби резултати.

Најчести причини за губење на концентрацијата:

 • Неподготвеност за учење;
 • Кога материјалот е тешко сфатлив;
 • Ви недостига интерес за она што го учите или читате;
 • Немате точна и прецизна цел што сакате да постигнете;
 • Има преголема врева или бучава околу вас;
 • Имате премногу обврски;
 • Емоционални проблеми;
 • Премореност;
 • Страв од неуспех;

Dr. Viton Magnezan NEURO

Magnezan Neuro е суштински коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданти, аминокиселини и гинко билоба кои се одговорни за правилно функционирање на мозокот, нервниот систем и стимулатори на добро расположение и благосостојба.

Моќниот коктел кој ја поттикнува правилната работа на мозокот придонесува за подобра концентрација и помнење. Здравиот нервен систем ни овозможува да воспоставиме хармонија и рамнотежа на сите сетила.

Сите сме запознаени со многубројните придобивки од магнезиумот, но една од клучните придобивки за зголемување на нивото на магнезиум во мозокот е подобрената меморија и концентрација.

Dr. Viton Magnezan Neuro  е уникатна формула која мозокот лесно ја апсорбира со што помага во одржување на синаптичките врски помеѓу мозочните келии и го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓуклеточната сигнализација во мозокот.

 • Го подобрува помнењето;
 • Ја зголемува концентрацијата;
 • Го оптимизира нивото на магнезиум во мозокот;
 • Го намалува стресот и анксиозноста;
 • Ја зголемува способноста за учење;
 • Го задржува количеството и квалитетот на синаптичките врски помеѓу мозочните клетки;
 • Спречува нарушување на важни канали одговорни за клеточната сигнализација во мозокот;
 • Придонесува за благосостојба и добро расположение;

Се смета за најдобра превенција на деменција и Алцхајмерова болест.

Нарачајте веднаш https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-neuro

Magnezan NEURO може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Телефон за нарачки: 02 3218 821
Секој работен ден од 08:30 до 15:30