Крилово масло за срцето да биде здраво

Здравото срце си бара нега и внимание, а и похранување со омега 3 масни киселини. Сигурно сте запознаени со омега 3 масните киселини и колку се значајни за здравјето на срцето.

Најчистата и најздравата омега 3 на светот не е од масната риба туку од едни мали црвени ракчиња наречени –  Крил.

Dr. Viton – Krillax е богатство од омега 3 масни киселини (EPA и DHA), а благодарение на својата структура се наоѓа на врвот на листата на природни додатоци во исхрана за здрав кардио-васкуларен систем одржувајќи нормален ритам на срцевата активност без несакано згрудчување на крвта.

Имаш покачен холестерол и триглицериди ?!
Знаеш дека се закана за твоето здравје и причина за инфаркт!

Триглицеридите и лошиот холестерол благодарение на Dr. Viton Krillax ќе бидат секогаш во граници на нормалата штитејќи ги виталните органи.

Криловото масло има безброј други вредности за нашето здравје!

Dr.Viton Krillax е чувар на имуниот систем, природна формула која ги подмачкува и одржува зглобовите во добра функција, го подобрува помнењето, емотивната состојба и концентрацијата.

Krillax – маслото од крил на Dr.Viton ја зголемува како физичката така и умствената сила, отпорност и виталност.

Dr.Viton Krillax е дополнително збогатен и со Астаксантин – неверојатно моќен антиоксиданс со силни анти- инфламаторни својства кој го штити нашето тело од оксидативниот стрес.

Dr. Viton Krillax е хармонија за вашето здравје грижејќи се за :

  • правилната работа на срцето
  • преверира од атеросклероза
  • го одржува имунитетот
  • го намалува лошиот холестерол
  • ја подобрува функцијата на локомоторниот систем (зглобови, тетиви и мускули)
  • делува благопријатно на нервиот систем
  • ги ублажува менструалните тегоби
  • има антивоспалително дејство
  • го подобрува помнењето

Dr.Viton Krillax сега е достапен во аптекитe на:  Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети и во други подобро снабдени аптеки, како и во дрогериите на dm и Cosmo – Тинекс.

Можеш да го нарачаш и онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-krillax/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )

Dr.Viton Krillax може да ти го доставиме и на твојата домашна адреса со брза пошта!