Неверојатен и едноставен трик како вашите банани да останат подолг период свежи без темни дамки

Неверојатен трик како бананите да го одржите подолг период свежи. Со само едно мало парче пластична фолија за вакумирање на храна завиткајте ја дршката на бананата и по неколку дека ќе забележите дека трајноста на банатата е многу подолга од вообичаено.

keep-bananas-fresh-collage