Како напредувате со Џулијан Мајклс? Одиме понатаму! (ВИДЕО)

Ви веруваме дека го извежбавте првиот дел од вежби со вашиот личен тренер Џулијан Мајклс и одлично напредувате.

Одиме понатаму со вториот дел и уште 30 дена вежбање. Сега ќе ви бидат потребни и два тега, ама за да не ги купувате, истата работа можат да ја завршат и две пластични шишиња полни со 1,5 литар вода.

Подготвени? Наоружете се со добра волја и – напред!