Мини диети за мини здолниште

Овие кратки и едноставни диети се многу лесни за практикување бидејќи не ве заробуваат во кујната и дневното мени на секоја од нив е многу едноставно за приготвување.

01ddd

Карактеристично е што го намалуваат обемот на критичните места особено масните наслаги на стомакот и бедрата како што кажува и самото име на овие диети кои доколку храбро ги издржите до крај слободно ќе можете да уживате носејќи го вашето омилено мини здолниште или куси панталони.

03 ddd

Одличен избор се и доколку постојано сте отсутни од домот бидејќи свежо овошје може да купите во најбликиот „зелен маркет“ или во најблискиот кафе бар каде во овој период се служат и свежи овошни купови.

04 dddd

Шок диета со грозје
Се јаде само зрело грозје и тоа еден до два килограми дневно. Диетата може да се држи најмногу една недела.

05 ddddd

Шок диета со јаболки
Се јадат само јаболки. Единствена варијанта: јаболките може да се’ сварени, но без шеќер и заедно со лушпата.

07 dddd

Шок диета со млеко и овошје
Се пие еден литар млеко дневно и се јаде 700 грама овошје. Диетата можете да си ја дозволите два дена во една седмица во период од неколку седмици.

0888 ddd

Со овие драстични диети може да се загуби и до 3 килограми за три дена.
Постојано со вас носете неколку овошки во вашата чанта додека сте на некоја од овие диети и постојано „грицкајте“ од вкусните и здрави овошки.