Уживајте безбедно во ектремните зимски спортови … најстилските кациги за скијање и бордање во 2014

Свесни сме колку кацигите се важни во зимските спортови. Сепак доколку ја следите модата, овие кациги се од најновите колекции на врвните производители.

 

Анон Талон

Анон Талон

Со необичен дизајн, тренди и впечатливи, не само што ја чуваат главата туку и го дополнуваат стилот на сите кои сакаат на белата патека да изгледаат елегантно.

Берн Ватс

Берн Ватс

 

Џиро Едит

Џиро Едит

 

К2 Дивержн Аудио

К2 Дивержн Аудио

 

ПОК Ресептор Баг Комуникејшн

ПОК Ресептор Баг Комуникејшн

 

Саломон Хакер

Саломон Хакер

 

Смит Вантиџ

Смит Вантиџ

 

Смит Варијанс

Смит Варијанс