Како да си ја подобриш својата МЕМОРИЈА и КОНЦЕНТРАЦИЈА?

Magnezan NEURO за подобра МЕМОРИЈА, КОНЦЕНТРАЦИЈА, здрав НЕРВЕН СИСТЕМ, БЛАГОСОСТОЈБА и РАСПОЛОЖЕНИЕ

Magnezan neuro е есенцијален коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданси, аминокиселини и гинко билоба кои се задолжени за правилна функција на мозокот, нервниот систем и стимулатори на доброто расположение и благосостојба.

Коктел кој стимулира правилна работа на мозокот што придонесува до подобра концентрација и помнење. Здравиот нервен систем ни овозможува да воспоставуваме хармонија и баланс на сите сетила.

Една од клучните придобивки за зголемување на нивото на магнезиум во мозокот подобрената меморија и концентрација.

Magnezan neuro е уникатна формула која мозокот лесно ја апсорбира со што помага во одржување на синаптичките врски помеѓу мозочните келии и го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓуклеточната сигнализација во мозокот.

– Ја поддржува здравата меморија и когнитивните функции на мозокот
– Го оптимизира нивото на магнезиум во мозокот
– Го одржува на квантитетот и квалитетот на синаптичките врски помеѓу мозочните клетки
– Го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓуклеточната сигнализација во мозокот
– Ја подобрува меморијата и концентрацијата

Нарачајте веднаш https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-neuro

Magnezan NEURO може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Телефон за нарачки: 02 3218 821
Секој работен ден од 08:30 до 15:30