Испитната сесија се ближи… Покажи го својот максимум!

На твојот мозок му е потребна МОЌНА ФОРМУЛА која ќе го подготви да работи со „полна пареа“. На твојот мозок му е потребно Magnezan NEURO!

Magnezan NEURO е е ЕСЕНЦИЈАЛЕН КОКТЕЛ од магнезиум, витамини, антиоксиданси, аминокиселини и гинко билоба кои се задолжени за правилна функција на мозокот, нервниот систем и стимулатори на континуирана способност за учење. Моќен коктел кој ја стимулира правилна работа на мозокот што придонесува до подобра концентрација и помнење. Здравиот нервен систем ни овозможува да воспоставуваме хармонија и баланс на сите сетила.

Magnezan NEURO е уникатна формула која мозокот лесно ја апсорбира со што помага во одржување на синаптичките врски помеѓу мозочните ќелии и го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓуклеточната сигнализација во мозокот.

Покажи го својот максимум!
Magnezan NEURO, твојот најдобар ментор!

Нарачајте веднаш https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-neuro

Magnezan NEURO може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Телефон за нарачки: 02 3218 821
Секој работен ден од 08:30 до 15:30